Project omschrijving

  • Vacuum assisted delivery re-usable cups
  • BIRD 50 mm anterior vacuum assisted delivery cup
  • BIRD-Malmström ® 50 mm suction cups

BIRD-Malmström ® VEC’s

Productcode Diverse (10+ uitvoeringen)
Fabrikant Medela Borstvoeding & Healthcare
Doelgebied Obstetrie
Indicaties Vacuüm geassisteerde bevalling
Verpakkingseenheid ZAK (inhoud = 1 complete set)
Bestelinformatie

Omschrijving

BIRD-Malmström ® vacuümextractie cups (VEC’s) zijn gemaakt van roestvrij staal. De cups zijn verkrijgbaar in de diameters 40, 50 en 60 mm. De slangaansluiting voor de vacuümpomp is afhankelijk van het model anterior of posterior op de cup aangebracht of verwerkt in de trekketting. De cups, de handvaten en de bodemplaten zijn ook los verkrijgbaar en zijn opnieuw te steriliseren.

Doel

BIRD-Malmström ® vacuümextractie cups zijn hulpmiddelen voor vacuüm geassisteerde bevalling. Enkele indicaties zijn: de toestand van de foetus is verontrustend, spontane bevalling is onmogelijk, vrijwillig persen moet worden vermeden, het tweede stadium van de bevalling moet worden verkort of er is sprake van onvoldoende vooruitgang.

Kenmerken

BIRD-Malmström ® vacuümextractie cups komen aan de verschillende hoofdformaten tegemoet met verschillende cup diameters. Alle componenten zijn opnieuw te steriliseren na gebruik. De technische levensduur van de cups bedraagt minimaal 2 jaar. De cups vormen daarmee een economisch interessant alternatief voor single-use vacuümextractie cups.