Project omschrijving

  • Erec-Tech ™ vacuum therapy system (set)
  • Erec-Tech ™ manual vacuum pump with cylinder
  • Erec-Tech ™ electric vacuum pump

Erec-Tech ™ penis trainer

Productcode IVP-600 (mechanische pomp)
AVP-1000 (elektrische pomp)
Fabrikant Pos-T-Vac Medical, Inc.
Doelgebied Urologie | Andrologie
Indicaties Erectiestoornis | Impotentie
Verpakkingseenheid ETUI (inhoud = 1 complete set)
Bestelinformatie

Omschrijving

Erec-Tech ™ vacuümtherapie systemen bestaan uit een manuele of elektrische vacuümpomp, een transparante kunststof buis, twee adapterringen, vier verschillende restrictieringen, een fles glijmiddel, een instructie DVD en Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. De pompen zijn met één hand te bedienen. Het hele systeem is modulair opgebouwd en wordt opgeborgen in een onopvallende zwarte etui.

Doel

Erec-Tech ™ vacuümtherapie systemen worden ingezet als fitnessapparaat om de doorbloeding van de penis te stimuleren. Met de vacuümpomp wordt rondom de penis een vacuüm (onderdruk) gecreëerd waardoor bloed de corpora cavernosa (zwellichamen) in stroomt. Op deze manier kan een man ondanks een erectiestoornis of impotentie toch een volle erectie krijgen.

Kenmerken

Erec-Tech ™ vacuümtherapie systemen bieden gebruikers de mogelijkheid om waar en wanneer dan ook gedurende 30 minuten een volle erectie te creëren. Deze systemen zijn direct en herhaaldelijk inzetbaar. Er zijn geen injecties, medicijnen of chirurgische ingrepen vereist. De pompen zijn uiterst gebruiksvriendelijk, en laten uitstekende behandelingsresultaten zien.