Project omschrijving

  • LifeDop handheld obstetrical and cardiovascular Dopplers
  • LifeDop handheld Dopplers are extremely easy to use
  • LifeDop handheld Doppler with on/off button and LCD display

LifeDop ® handheld Doppler

Productcode Diverse (10+ uitvoeringen)
Fabrikant Summit Doppler Systems, Inc.
Doelgebieden Obstetrie | Vasculaire geneeskunde
Indicaties Foetale hartslagdetectie | Vasculaire diagnose
Verpakkingseenheid DOOS (inhoud = 1 apparaat met probe)
Bestelinformatie

Omschrijving

LifeDop ® handheld Doppler apparaten kunnen naar wens van de gebruiker worden geselecteerd op batterijen (wegwerp / oplaadbaar) en gegevensweergave (LCD scherm of LED lampjes). Een Doppler probe wordt middels een vierpolige telefoonplug aan de monitor gekoppeld. Om slingeren te voorkomen kan de probe met een klem aan de monitor worden vastgeklikt. De monitor is standaard voorzien van een volumeregelaar. Een hoofdtelefoonaansluiting is optioneel.

Doel

LifeDop ® handheld Dopplers worden ingezet als obstetrisch / gynaecologisch gereedschap voor snelle foetale hartslagdetectie. De apparaten kunnen ook worden ingezet als cardiovasculair gereedschap voor perfusiediagnose. Om het gebruik van dit apparaat in deze verschillende medische disciplines mogelijk te maken zijn er diverse Doppler probes verkrijgbaar met verschillend frequentiebereik.

Kenmerken

LifeDop ® handheld Doppler apparaten van Summit Doppler Systems, Inc. zijn zeer gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm. Deze apparaten zijn bijzonder veelzijdig dankzij de mogelijkheid om met de eenvoudige plug-and-play stekkers te wisselen van Doppler probe. Afhankelijk van het LifeDop ® monitormodel zijn er diverse accessoires beschikbaar, zoals een hoofdtelefoon en een audio opname mogelijkheid.