Project omschrijving

  • One box contains 50 Makler ® IUI or ICD cannulas
  • Close-up of tall IUI cannula and short ICD cannula
  • Attach Makler ® IUI or ICD cannula to syringe

Makler ® IUI / ICD cannula

Productcodes 85/1 (korte ICD cannula)
85/2 (lange IUI cannula)
Fabrikant Sefi Medical Instruments, Ltd.
Doelgebied Gynaecologie
Indicaties Artificiële inseminatie middels IUI of ICD
Verpakkingseenheid DOOS (inhoud = 50 cannula’s)
Bestelinformatie

Omschrijving

Makler ® IUI / ICD cannula’s zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De korte ICD cannula en de lange IUI cannula hebben respectievelijk een lengte van 29 mm en 55 mm. Beide hebben een externe diameter van 3 mm. De breed uitlopende basis sluit de cervix af tijdens injectie. De cannula’s worden op een injectiespuit gedrukt met een maximale conische aansluiting van 4 mm. De schacht van de IUI cannula is flexibel en voorzien van een atraumatische stompe punt.

Doel

Makler ® IUI / ICD cannula’s zijn specifiek ontworpen voor gebruik in de voortplantingsgeneeskunde bij artificiële inseminatie. De korte ICD cannula is bedoeld voor intracervicale depositie van sperma. De lange IUI cannula wordt gebruikt bij intrauterine inseminatie. Met beide methodes kan een vrouw, welke niet op natuurlijke wijze zwanger kan worden, alsnog bevrucht worden.

Kenmerken

Makler ® IUI / ICD cannula’s zijn atraumatisch en pijnloos in gebruik. De cannula’s zijn voor elke grootte van uterine holte bruikbaar. Dankzij het minimale interne volume van de cannula’s is er maar een zeer kleine hoeveelheid geprepareerd sperma nodig voor succesvolle injectie. De bulkverpakking van 50 cannula’s maakt dit product interessant voor fertiliteitsklinieken waar veel AI wordt toegepast.