Trimed ® C3 penisklem

//Trimed ® C3 penisklem
Trimed ® C3 penisklem2018-12-14T12:16:32+00:00

Project Description

  • Trimed C3 penis clamps
  • Trimed C3 penis clamp sizes
  • Penile blood perfusion is preserved

Trimed ® C3 penisklem

Productcodes 223/C3R (maat: regular)
223/C3L (maat: large)
Fabrikant Forumed Healthcare Products
Doelgebied Urologie
Indicatie Ongecontroleerd urineverlies voorkomen
Verpakkingseenheid ETUI (inhoud = 10 klemmen)
Bestelinformatie

Omschrijving

Trimed ® C3 penisklemmen zijn inzetbaar bij een penislengte vanaf 6 cm (in rust). Er zijn in twee maten verkrijgbaar: regular (penisomtrek tot 9 cm) en large (penisomtrek 9 tot 11 cm). De penis wordt door de klem geschoven, waarna de lepels met klittenband rondom de penis worden vastgezet. Een uitstulping op één van de lepels drukt de urethra dicht. Het schuimrubber biedt optimaal draagcomfort.

Doel

Trimed ® C3 penisklemmen zijn speciaal ontwikkeld voor patiënten welke stress incontinent zijn ten gevolge van urethra sphincter insufficiëntie. De klemmen kunnen ook gebruikt worden bij urgency incontinente patiënten mits de blaasdruk instabiliteit niet te hoog oploopt. Met de klemmen wordt ongecontroleerde urinelekkage bij incontinentie tegengegaan doordat de urethra wordt dichtgedrukt.

Kenmerken

Trimed ® C3 penisklemmen zijn eenvoudig aan te brengen. Ze zijn licht van gewicht en zeer compact. Zacht plastic en schuimrubber zorgen voor optimaal draagcomfort. Dankzij een uitgekiend ontwerp van de klemmen wordt urinelekkage voorkomen, terwijl de doorbloeding van de penis gehandhaafd blijft. Penisklemmen zijn zorghulpmiddelen en worden op recept vergoed door zorgverzekeraars.