Introductie

ANFO Medische apparatuur en instrumenten is een Nederlandse distributeur uit de omgeving van Eindhoven, Noord-Brabant. Het handelsbedrijf is gespecialiseerd in de import en export van hoge kwaliteit disposable en re-usable medische gereedschappen. ANFO heeft een productassortiment samengesteld met medische apparatuur, chirurgisch instrumentarium, poliklinisch onderzoeksmateriaal en zorghulpmiddelen voor de specialismen gynaecologie (obstetrie), urologie (andrologie) en (micro)chirurgie. Afnemers zijn hoofdzakelijk grootverbruikers van medische producten zoals ziekenhuizen, apotheken en zorginstellingen.

Activiteiten & kwaliteiten

  • Import & export medische producten

  • Verkoop & distributie medische producten

  • Lokaal aanspreekpunt van buitenlandse fabrikanten

  • Deskundig productadvies

  • Professionele & vrijblijvende productdemonstraties

  • Oplossingen & (prijs)afspraken op maat

  • Horizontale bedrijfsstructuur

Import / export by air

Import & export medische producten

ANFO Medische apparatuur en instrumenten importeert medisch materiaal van fabrikanten uit landen over de hele wereld zoals de Verenigde Staten en Frankrijk en verkoopt deze producten in België en Nederland. ANFO kan producten ook exporteren naar overige landen in Europa en de rest van de wereld mits de fabrikant in het desbetreffende land geen exclusieve distributeur heeft.

Stock and warehouse

Verkoop & distributie medische producten

ANFO Medische apparatuur en instrumenten verkoopt en levert in beginsel aan ziekenhuizen, apotheken en zorginstellingen in België en Nederland. Eenvoudige producten zoals chirurgisch instrumentarium en poliklinisch onderzoeksmateriaal worden doorgaans uit voorraad geleverd middels gangbare lokale en internationale expediteurs. Complexe producten zoals colposcopen en enkel-arm index apparaten worden geleverd op basis van offerte en door een medewerker van ANFO op locatie bezorgd en / of geïnstalleerd.

Local representative

Lokaal aanspreekpunt van buitenlandse fabrikanten

ANFO Medische apparatuur en instrumenten vertegenwoordigt diverse buitenlandse fabrikanten, soms zelfs op exclusieve basis. ANFO treedt op als aanspreekpunt voor klanten met productgerelateerde vragen of opmerkingen. Productnotificaties van fabrikanten worden via ANFO naar klanten toe gecommuniceerd.

Objective advise

Deskundig productadvies

ANFO Medische apparatuur en instrumenten is bekend met de kenmerken van de producten uit haar assortiment. ANFO kan klanten daarom advies op maat geven als het gaat om het gebruik van deze producten en / of de gewenste producteigenschappen. ANFO streeft er naar om altijd een eerlijk en objectief advies te verstrekken.

Professional product demonstration

Professionele & vrijblijvende productdemonstraties

ANFO Medische apparatuur en instrumenten biedt geïnteresseerden vrijblijvende productdemonstraties aan waarbij een medewerker van ANFO op persoonlijke basis uitleg komt geven over het product en waarbij de functie van het product in kwestie wordt gedemonstreerd en toegelicht.

Personal deals, custom-made solutions

Oplossingen & (prijs)afspraken op maat

ANFO Medische apparatuur en instrumenten is altijd bereid om samen met de klant naar prijs-technische oplossingen te zoeken waar beide partijen uiteindelijk beter van worden. De onderneming wordt aangedreven door een klein team met een efficiënte bedrijfsvoering, waardoor er in de praktijk vaak interessante financiële speelruimte bestaat bij offertes en aanbestedingen.

Small team, short lines of communication

Horizontale bedrijfsstructuur

ANFO Medische apparatuur en instrumenten wordt aangedreven door een klein team waarbij iedereen op elkaar is ingespeeld. Iedereen heeft overzicht op de lopende bedrijfsprocessen, er is volledige controle. De afstand waarover gecommuniceerd wordt is praktisch nihil. Vragen, opmerkingen, ideeën, uitdagingen, opmerkingen; alles wordt direct en zonder vertraging opgepakt en verwerkt. Klantencontact is direct en hoogstpersoonlijk.